logo miatechMiatech Romania este partenerul Miatech Inc USA care este unul dintre cei mai mari producători la nivel mondial de echipamente de control al perisabilității pentru o gamă largă de aplicații precum și de soluții de optimizare a consumurilor de energie la utilizatorii de condensatori / chillere, bazate pe răcire prin evaporizare.

Purificare Aer

Dacă doriți să improspătați mediul cu aer curat, fără mirosuri și agenți patogeni aerobi , BioTurbo este exact ceea ce aveți nevoie.
Tehnologia noastră brevetată are grijă de calitatea aerului prin eliminarea gazelor, a mirosurilor, a virușurilor și a bacteriilor.

Aplicatii

Spitale

Spatii birou

Gradinite

Laboratoare

Magazine

Sali de sport

Teatre/Muzee

Industrie

Reducerea consumului electric la condensatori

Dezvoltat pentru o mare varietate de aplicații, sistemul Energy Mist este o tehnologie ­abilă și dovedită care crește speranța de viață a sistemelor de răcire.
Condensatorii vor disipa căldura mai efi­cient, aceasta rezultând în reducerea presiunilor și a solicitărilor la care este supus sistemul dumneavoastră.

Aplicatii
Umidificatoare

Miatech oferă o gamă de produse capabile să păstreze nivelul optim de umiditate relativă în orice tip de cameră.
Putem crea și menține un nivel de umiditate relativă de 95% și chiar mai mare, reducând pierderile cauzate de dezhidratare cu cel puțin 50%.

Aplicatii

Supermarket

Ciupercarii

Vinarii

Depozite

Purificare Apa

Prin sistemele de Osmoză Inversă se obține așa numită apa pură, fiind filtrate până la 98% din impuritățile organice și anorganice, cu grosimi de până la 0,0001 microni.
Investiția într-un echipament adecvat de purificare a apei poate salva sume mari de bani prin mărirea calității apei precum și a echipamentelor care utilizează apa.

Aplicatii

Spitale

Rezidential

Restaurant

Industrial

Racire terase

Sistemele profesionale de răcire pentru terasă Clima Kool vă ajută să vă bucurați de terasa dumneavoastră chiar și în zilele în care temperaturile sunt foarte ridicate.
Sistemele de răcire terase sunt flexibile și modulare în funcție de particularitățile fiecărui spațiu și dorințele clientului.

Aplicatii